Billeder til salg
Billeder til salg
Her kan du se billeder der er til salg samt finde priser og yderligere oplysninger på samme. Billederne er et udtræk fra alle serier og et udtryk for hvad der er på "lager" lige nu.  
 
Billedserien Wildlife
"framed and unframed WILDLIFE"
Omdrejningspunktet for billedserien ”frammed&unframed WILDLIFE” er en undersøgelse af stregen som middel til at opnå et dynamisk og levende udtryk. Der arbejdes med stregens udbredelse, bevægelse og karakter samt med relationer stregtyper imellem.


Motiverne hentes oftest fra dyreriget, hvor individer poserer eller grupper interagerer på oftest mellemmenneskelig vis.  
 
Billedserien Cartoons
"Cartoons on Cardboard"
Der arbejdes med de hurtigere penselstrøg på karton og så vidt muligt uden plan for palette og endeligt udtryk. Serien er en øvelse i omgang med tekstur og nye farvekombinationer og de enkelte billeder fungerer ofte som inspiration for større værker på lærred.  
 
Billedserien Expressions
"Expressions"
Serien, oprindelig kaldet "Impressions and sketches", består af en lang række tuschtegninger og er startet som et sammenkog af indtryk fra et et længere ophold på Bali i foråret 2008. Stregen og udtrykket er siden da videreudviklet og er i sit nuværende udtryk nærmere en undersøgelse af forskellige fysiologiske udtryk og fremtoninger.  
 
Følg Michael Wiese på Facebook   michael wiese on facebook